Webdesign & -ontwikkeling op maat

Op zoek naar een gloednieuwe website? Dan ben je aan het juiste adres. Wij creëren een design dat perfect bij jouw bedrijf past en bouwen de website vervolgens volledig op maat. Hierbij kijken we niet alleen naar wat mooi is, maar houden we ook rekening met het feit dat een website iets hoort op te leveren. Een optimale website zorgt namelijk voor leads, klanten en uiteindelijk omzet. Tijd voor een nieuwe site? Neem dan snel contact op.

100% Maatwerk

Gebruiksvriendelijke websites op maat voor MKB en ZZP

Betaalbaar & snel

Relatief snel een nieuwe site zonder de hoofdprijs te betalen

Gebruiksvriendelijke websites geschikt voor ieder apparaat

Jouw online aanwezigheid verdient een krachtige uitstraling die echt werkt. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom leveren we maatwerkoplossingen die perfect passen bij jouw visie en doelstellingen, zonder de hoofdprijs te betalen. Van informatieve websites tot webshops, op basis van jouw wensen wordt de optimale website voor jouw business vormgegeven. Klinkt goed? Neem dan snel contact op.

Way of work

1. Kennismaking

Neem contact op via het formulier onderaan deze pagina voor een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek bespreken we de wensen, doelen en het budget.

2. Voorstel

Op basis van het kennismakingsgesprek stellen we een voorstel op maat samen. Bij akkoord gaan we aan de slag.

4. Conceptontwerp

We starten met een conceptontwerp voor de website, waarin de lay-out, functionaliteiten en het design worden gepresenteerd.

4. Feedback & Aanpassingen

Na het presenteren van het ontwerp zijn we erg benieuwd naar je feedback. Gewenste aanpassingen voeren we door en stemmen we opnieuw af totdat beide partijen tevreden zijn.

5. Vullen & Testen

Zodra het design staat, kunnen we beginnen met het vullen van de website. Als ook dit is afgerond, testen we de site grondig op functionaliteit, compatibiliteit en gebruiksvriendelijkheid.

6. Lancering & Overdracht

Is alles naar wens? Dan kan de website officieel worden gelanceerd. We zorgen voor een duidelijke overdracht, inclusief eventuele training voor het beheren van de website, en bieden ondersteuning waar nodig.

Work

Slide
Veltmaat BWI
Een geavanceerde webshop voor Veltmaat BWI waar de bezoeker eenvoudig en snel de gewenste inrichting voor zijn of haar bedrijfswagen kan bestellen.
Slide
Support by Melanie
Eenn minimalistische onepage website
Slide
Lars Bove
Een duidelijke website die de freelance diensten onder de aandacht brengt
Slide
Hegeman Bouwmaterialen
Een simpele, maar duidelijke website die het assortiment aan het licht brengt
Slide
Genaicademy
Een nieuwe website voor Genaicademy die de mogelijkheden van generatieve AI voor je business uitlicht

Snelle websites die gevonden worden

Een snelle website vinden wij erg belangrijk. Dit zorgt niet alleen voor een prettige gebruikerservaring voor je bezoeker, maar is ook van positieve invloed op je vindbaarheid in zoekmachines. Bij het maken van een maatwerk website, besteden wij dan ook veel aandacht aan snelheid optimalisatie.

Veelgestelde vragen

De exacte kosten voor een nieuwe website zijn afhankelijk van je wensen en behoeften. De prijs voor een relatief eenvoudige maatwerk one-page website is bijvoorbeeld goedkoper dan een complexere website met webshop functie. Graag een voorstel op maat ontvangen? Neem dan contact op.

Wij maken gebruik van het gebruiksvriendelijke en populaire WordPress content management systeem. 

WordPress is wereldwijd het populairste content management systeem (CMS) voor websites. Het CMS systeem is enorm gebruiksvriendelijk en het beheren van je website is dan ook erg eenvoudig. Bij het opleveren van een website zorgen we voor een duidelijke overdracht, inclusief eventuele training voor het beheren van de website, zodat je zelf eenvoudig pagina’s of berichten toevoegt, wijzigt of verwijderd. Daarnaast bieden we ondersteuning waar nodig.

100% maatwerk

Wij ontwerpen en ontwikkelen je website volledig op maat.

5+ jaar ervaring

Meer dan 5 jaar ervaring in webdesign en -ontwikkeling, e-commerce en marketing.

Persoonlijk contact

Korte lijntjes en snelle communicatie, dat vinden wij belangrijk

Betaalbaar

Maatwerk digitale oplossingen zonder de hoofdprijs te betalen.