Een greep uit mijn werk

Op deze pagina vind je een greep uit mijn nieuwste projecten. Kun je ook hulp gebruiken bij een succesvolle lancering van je nieuwe website? Neem dan contact op.

Check it out Daag ons uit

Nieuwe website voor Nova Outdoor

Nova Outdoor is dé A tot Z partner voor het realiseren van de tuin van je dromen. Samen met het team van Nova Outdoor bepaalden we de online strategie voor de komende jaren. Op basis van deze strategie zijn alle relevante zoektermen in kaart gebracht, is een optimale sitestructuur uitgewerkt en een passend webdesign gecreëerd. Vervolgens is dit alles vertaald naar een maatwerk website inclusief shopfunctionaliteit en wordt momenteel gewerkt aan het verbeteren van de vindbaarheid.

Bekijk

Futuristische website voor Genaicademy

Slimmer werken met generative AI om meer uit jouw organisatie te halen? Dan moet je bij Genaicademy zijn. Wij ontwikkelden een gebruiksvriendelijke website waar de toegevoegde waarde van Genaicademy duidelijk naar voren komt. Het webdesign werd in samenwerking met Genaicademy vormgegeven waardoor de focus voornamelijk op een optimale bouw van de site kon liggen.

Bekijk

Moderne webshop voor Veltmaat BWI

Bij Veltmaat BWI ben je aan het juiste adres voor nieuwe en gebruikte bedrijfswageninrichting. Om de volgende stap te zetten in hun groei, was een moderne en zoekmachinevriendelijke webshop noodzakelijk. Na een uitgebreid zoekwoordenonderzoek is de sitestructuur uitgewerkt en de webshop op maat gebouwd.

Bekijk

Affiliate website over monitors

Op Monitorwijzer.nl ontdek je alles over computer monitors en toebehoren. Tijdens een grondig vooronderzoek zijn de belangrijke zoekwoorden in kaart gebracht en is op basis hiervan een sitestructuur en een contentplanning neergezet. Vervolgens is de site op maat ontwikkeld met extra aandacht voor SEO en CRO.

Bekijk

Strakke one-page website voor Lars Bove

Zoek je iemand voor het aanleggen van een nieuwe vloer, het renoveren van je trap en/of het monteren van raamdecoratie? Dan is Lars Bove de persoon die je zoekt. We ontwikkelden een overzichtelijke one-page website waar Lars zijn diensten en realisaties kan tonen. De geïnteresseerde bezoeker kan daarnaast snel en eenvoudig contact met hem opnemen.

Bekijk

Bedrijfswebsite voor Hegeman Bouwmaterialen

Al enige tijd is Hegeman Bouwmaterialen dé partij waar je moet aankloppen voor de in- en verkoop van nieuwe en circulaire bouwmaterialen zoals dakpannen, gevelstenen en hout. Het werd tijd voor een strakke bedrijfswebsite waar de potentiële klant bedrijfs- en contactinformatie vindt. Samen met de eigenaar ontwierpen we de huisstijl en bouwden we de nieuwe site op maat. Bovendien maakten we het enorm simpel een offerte aanvraag te doen.

Bekijk

Shopstructuur voor Betonstunter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.